СЕРВИСИ ЗА ГРАЃАНИТЕ

Hero 2 Overlay Hero 2

НОВОСТИ

News_Image_0

15.05.2018

Амбасадорот на Словенија во посета на Дојран

Прочитај повеќе>
News_Image_1

09.04.2018

Санација на крајбрежната патека

Прочитај повеќе>
News_Image_2

09.04.2018

Дојран очекува над 12.000 туристи за Велигден

Прочитај повеќе>
News_Image_3

04.01.2018

ИНФОРМАЦИЈА ВРЗ ОСНОВА НА БАРАЊЕ НА ГРАЃАНИ И ЕЛС ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЈАВНА РАСПРАВА ЗА РУДАРСКИ КОМПЛЕКС КАЗАНДОЛ

Прочитај повеќе>

ГАЛЕРИЈА

ОТКРИЈ
ПОВЕЌЕ

Hero 3 Overlay Hero 3

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ПРИЕМНИ ДЕНОВИ

Е-ИНФОРМАТОР